Spoken Word Jamsessies

In zijn carrière als artiest heeft Justin Samgar ook al veel evenementen ontwikkeld en geprogrammeerd. Van 2011-2013 organiseerde hij op de Heesterveld Creative Community maandelijkse jamsessies onder de naam Poetry Lounge. Een plek waar dichters, rappers en muzikanten werden geprogrammeerd om samen iets te creëren in het moment.

Spoken Word, Poëzie, Live Muziek en HipHop

Op deze vrijplaats voor woordkunst werkten vele woordkunstenaars uit verschillende speelvelden met elkaar samen aan deze geimproviseerde avonden. Ook bezocht de Poetry Lounge meerdere festivals en vrijplaatsen voor kunstenaars.

Artiesten

Arjuna Schiks
Daan Doesborgh
Double G
Dret & Krulle
Esperanzah Denswil
Gijs ter Haar
Gikkels
Justin Samgar
Joost van Kersbergen
Martin Beversluis
Mo & Brakko
Unom Gario
Unorthadox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *