Uitgave eigen bundel

Door middel van een crowdfunding-campagne heeft Justin Samgar in 2015 zijn 1ste bundel kunnen uitgeven in eigen beheer. Een verzameling gedichten, spoken word, liedjes en korte verhalen met illustraties van Manuel Zeeman.

Deze eerste druk vloog zo snel over de digitale toonbank dat Justin meteen een tweede druk heeft besteld. De Absolute Waarheid (herziene uitgave) heeft hij in de jaren erna bij optredens verkocht. Een audioboek was een logische toevoeging aan deze bundel gezien zijn voorliefde voor het podium en de studio.

Wil je meer weten over Justin Samgar als dichter of schrijver of wil jij hem boeken? Neem dan gerust contact op via 06 28 43 24 59 of info@spokenagency.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *