SpaceAgePoetry Release

28 juni 2019 lanceerde het platform Poetic Justice zijn eerste officiële verzamelalbum met 21 tracks vol rappers, dichters en spoken word artiesten. Het ‘Een Liefde’ Album is te beluisteren op Spotify, iTunes, Beatport, SoundCloud etc. Justin Samgar doet als SpaceAgePoetry een samenwerking met producer Kubus in de track ‘Alleen Jij’.

SpaceAgePoetry is het alter ego van Justin Samgar waarmee hij spoken word op elektronische muziek voordraagt. Zijn videoclips kun je bekijken op YouTube en de muziek van SpaceAgePoetry is te beluisteren op Spotify, iTunes, Beatport etc.

SPACEAGEPOETRY BOEKEN

SpaceAgePoetry is een semi-live-act met elektronische muziek en spoken word bestaande uit een dj (Keshme) en live vocals met effecten van Justin Samgar. Een klein voorbeeldje van hoe zo’n show klinkt of eruit ziet kun je hieronder zien en horen. SpaceAgePoetry heeft al gespeeld op Mandala Festival, Down The Rabbit Hole, Mysteryland en Aangeschoten Wild maar ook in Het Concertgebouw, Canvas, OT301, Doka, Jack Amsterdam en vele anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *