SpaceAgePoetry EP Release

Op zijn verjaardag lanceerde Justin Samgar zijn tweede EP met SpaceAgePoetry, genaamd Ophiuchus. Een mix van downtempo elektronische muziek en spoken word. Deze tweede EP is te beluisteren op Spotify, iTunes, Beatport, SoundCloud etc.

De 1ste video en single in de aanloop naar deze EP-release is de track: Er is altijd. Een samenwerking met producer Trippin Jaguar die resulteerde in een muzikale weergave van de poëtische mantra’s die Justin Samgar blijft herhalen in deze track. “Er is altijd een wereld waar je niks van weet. Eén om te onderzoeken en te ontdekken, te ondervinden op ongekende plekken.” Een psychedelische track die je van alle kanten meetrekt in de wereld van SpaceAgePoetry.

De 2de video en single in de aanloop naar deze EP-release is de track: Rattenfänger. Een meer uptempo samenwerking met producer Thommie G waar Justin Samgar ook regelmatig mee heeft opgetreden als dj van SpaceAgePoetry-shows. De track vraagt luisteraars en dansers om de muziek te volgen en de woordenwaterval van Justin gewoon over je heen te laten komen.

De twee video’s van deze singles zijn een vervolg op elkaar en beide gemaakt door VERSTV/Dirk de Graaff. Een verhaal over drie vrienden die het bos in gaan om te trippen, elkaar letterlijk en figuurlijk kwijtraken en weer terugvinden.

Het artwork voor de singles en de EP is gemaakt door Remy de Ligny, die ook het logo van SpaceAgePoetry en het artwork voor de 1ste EP heeft ontwikkeld. Andere producers die hebben meegewerkt aan Ophiuchus zijn Grün Glas (Berlijn) en Olaf Stuut (Amsterdam).

SPACEAGEPOETRY BOEKEN

SpaceAgePoetry is een semi-live-act met elektronische muziek en spoken word bestaande uit een dj (Keshme) en live vocals met effecten van Justin Samgar. Een klein voorbeeldje van hoe zo’n show klinkt of eruit ziet kun je hieronder zien en horen. SpaceAgePoetry heeft al gespeeld op Mandala Festival, Down The Rabbit Hole, Mysteryland en Aangeschoten Wild maar ook in Het Concertgebouw, Canvas, OT301, Doka, Jack Amsterdam en vele anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *