Interview door Dide Vonk

De podcast voor makers, artiesten en liefhebbers! In elke aflevering worden andere makers gevraagd hoe zij dat doen: leven en ondernemen in kunst en cultuur. Dit kunnen theatermakers, muzikanten, beeldend kunstenaars, regisseurs etc zijn. Elke donderdag een nieuwe aflevering op AmsterdamFM en alle podcastkanalen!

DM#55 Hoe Justin Samgar artistiek én ondernemend pionier werd in de Nederlandse Spoken Word Scene

Spoken word artist, dichter, schrijver Justin Samgar combineert als geen ander ondernemerschap met zijn creatieve werk. Naast huisdichter te zijn geweest bij BNN, 3FM, een eigen theatershow en een eigen bundel, richtte hij het succesvolle ‘Spoken Agency’ op. Daar heeft hij 32 andere Spoken Word artiesten onder zijn hoede die in te huren zijn voor bedrijven en evenementen.

Met SpaceAgePoetry brengt hij poëzie op technomuziek uit en er komt weer een nieuwe theatershow. Hoe weet hij ondernemen en zijn eigen artistieke werk zo goed te combineren? Ook bespreken we zijn weg hier naartoe: Op jonge leeftijd vertrok hij uit de Jehovah’s Getuigen sekte waarin hij geboren was en verloor zo zijn familie. Toen hij op zijn 28ste een burn-out kreeg besloot hij Spoken Word een kans te geven. Dit en meer in deze aflevering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *