Interview door Marco Martens

Na twee geslaagde seizoenen van de podcast Tekstuur slaan Hiphop In Je Smoel en WORM de handen ineen: het derde seizoen is per livestream te bekijken. Opnieuw ontvangt Marco Martens spoken word’s finest om voor te dragen uit eigen werk en te vertellen over hun favoriete tekstfragmenten.

In deze 1ste aflevering van het 3de seizoen zijn Lisette Ma Neza uit Brussel en Justin Samgar uit Amsterdam te gast in de studio van WORM in Rotterdam.

De 1ste helft is een interview met Lisette en de 2de helft van deze opname is met Justin Samgar.

Spoken word artist, dichter, schrijver Justin Samgar combineert als geen ander ondernemerschap met zijn creatieve werk. Naast huisdichter te zijn geweest bij BNN, 3FM, een eigen theatershow en een eigen bundel, richtte hij het succesvolle ‘Spoken Agency’ op. Daar heeft hij 40 andere Spoken Word artiesten onder zijn hoede die in te huren zijn voor bedrijven en evenementen.

Met zijn alter ego SpaceAgePoetry brengt hij poëzie op technomuziek uit en er komt dit jaar ook een spoken word album uit onder zijn eigen naam. In deze podcast bespreekt Justin een aantal van zijn favoriete lyrics van de Dungeon Family. Te weten:

CeeLo Green – El Dorado Sunrise (Superchicken)

Outkast – Liberation ft. Big Rube, Ceelo & Erykah Badu

Outkast – Spottieottiedopaliscious

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *