1202 Views |  Like

BNN

In 2010 begon Justin Samgar te werken voor BNN, NPO en 101TV als huisdichter, tekstschrijver en presentator. Als kersverse dichter meteen op een nationaal podium geslingerd worden is natuurlijk niet niks en Justin is er dan ook vol ingedoken.

Huisdichter

Spuiten & Slikken

– Spuiten & Slikken

Voor het populaire programma Spuiten & Slikken, dat gemiddeld zo’n half miljoen kijkers per aflevering trekt, heeft hij 6 afleveringen als huisdichter werkzaam mogen zijn.

Dit hield in dat hij voor elke aflevering een gedicht op maat schreef en deze presenteerde aan het eind van het programma. Ook is 1 van deze gedichten door Playboy gepubliceerd en is er inmiddels een videoclip van gemaakt.

– Dichter bij het Nieuws

Voor 101tv heeft hij 13 afleveringen van Dichter Bij Het Nieuws geschreven en gepresenteerd die ook nog steeds worden bekeken. (zie hier) Elke maand schreef hij een humoristisch gedicht over al het nieuws dat zich in die periode had voorgedaan. Een poëtische nieuwslezer voor een jong publiek.

– TV Lab

Voor het NPO-programma TV Lab mocht Justin ook als huisdichter aantreden tijdens de uitzendingen in 2012. Deze show werd samengevat in een gedicht en gepresenteerd aan het eind.


tvlab

– Egotrip

Ook voor het programma Egotrip van 101TV is Justin Samgar 20 minuten lang geïnterviewd door Eva Bartels en de kijkers van dit interactieve live-programma.

logo_egotrip

 

Justin Samgar boeken als huisdichter kan via info@poetrypusher.com