1035 Views |  Like

De Absolute Waarheid (herziene uitgave)

Na een succesvolle 1ste uitgave in 2015 lanceerde Justin Samgar op 2 juni 2016 zijn nieuwe bundel De Absolute Waarheid (herziene uitgave). Een verzameling spoken word teksten, gedichten, versjes en korte verhalen waarvan de waarheid ergens in het midden ligt.

In de zomer/herfst van 2016 tourt hij langs podia in Nederland en België om zijn absolute waarheid te laten horen en natuurlijk te verkopen. Dit jaar is De Absolute Waarheid ook verkrijgbaar met een gratis korrel zout.

de absolute waarheid

Wil je deze bundel bestellen en thuis bezorgd krijgen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en stuur Justin een mailtje. Hij zorgt er persoonlijk voor dat jij zsm De Absolute Waarheid op je deurmat hebt liggen.

Het luisterboek kun je downloaden op Bandcamp.

Justin Samgar boeken als artiest kan via
info@poetrypusher.com

Voorwoord
In mijn leven heb ik tot nu toe heel verschillende overtuigingen gekend en ik zal er ongetwijfeld nog veel meer beleven. Toen ik in december 2009 voor het eerst optrad als woordkunstenaar won ik meteen een poetryslam en 2 maanden later werd ik huisdichter bij BNN en 101TV.

De 30 jaar hiervoor waren niet de makkelijkste en ik klampte mijzelf dan ook vast aan de overtuiging dat ik op de wereld ben gezet om mijn woordkunst te ver-spreiden. Misschien zag ik mezelf soms wel als een soort van nieuwe Messias. De afgelopen 6 jaar ben ik echter door vele samenwerkingen en het contact met mensen tijdens mijn optredens tot een andere conclusie gekomen. Namelijk dat het allemaal niet om mij draait en ook niet om mijn drang om verbinding te zoeken met zoveel mogelijk luisteraars en lezers.

Volgens mij draait het leven om liefde en de schoonheid van verbinding. Daarnaast is deze nieuwe overtuiging geen definitieve. De zogenaamde absolute waarheid heeft naar mijn mening een wekelijkse update nodig. Het enige wat ik echt wil blijven doen is meer creëren en meer leren. Deze bundel is dan ook een verzameling van momentopnames. Een selectie uit mijn werk van de afgelopen 6 jaar, bestaande uit versjes, gedichten, korte verhalen en spoken word.

Nu ik dit heb vastgelegd kan ik ook weer door op mijn gekozen pad of misschien zelfs een heel andere weg in slaan. Hopelijk kom ik je daar weer eens tegen.

Justin Samgar