2509 Views |  Like

Dichter in opdracht

Na zijn 1ste optredens als woordkunstenaar werd Justin Samgar in 2010 dichter in opdracht en dit was meteen zo een succes dat zijn onderneming PoetryPusher zich verder kon ontwikkelen.

Zes jaar later heeft Justin honderden gedichten en spoken word teksten in opdracht geschreven. Deze schreef hij met alle plezier voor bijvoorbeeld BNN, 3FM, RTL, Hunkemöller, Paul Smith, De Bijenkorf, Schiphol, Ibis hotels, Corona, Miss Etam, Moët & Chandon, Tiffany & Co, illy, ING, ABN/AMRO en vele anderen. Ook voor u schrijft deze dichter in opdracht graag iets dat past bij uw merk, campagne of evenement.

Esquire magazine

Het kan zijn dat u voor een speciaal moment of event een gedicht in opdracht wil laten schrijven en laten horen. Misschien in combinatie met muziek, dans of een andere kunstvorm. Maar u kunt een event ook specialer maken met bijvoorbeeld een bijpassend gedicht in de uitnodiging, nieuwsbrief, social media, aftermovie of zelfs in de goodiebag.

Denk aan een speciale productpresentatie, een opvallend brand-event, een inspirerende trainingssessie, een pittige bedrijfshervorming, de feestelijke opening van een filiaal, een onvergetelijk bedrijfsjubileum, het afscheid van een gewaardeerde collega of de verwelkoming van een nieuwe klant.

Bekijk de portfolio met uitgewerkte voorbeelden van opdrachten voor tevreden klanten.

dichter in opdrachtdichter in opdracht

 

Diensten

  • Creative copywriter

Zoekt u een originele manier om uw verhaal, boodschap of company story naar buiten te brengen? PoetryPusher heeft professionele ervaring in het schrijven van gedichten en creatieve teksten in opdracht. Voor bijvoorbeeld een promotiefilmpje, event, campagne, website, social media of andere communicatie en media. Ook werkt PoetryPusher samen met een sterk netwerk van professionele creatieven op het gebied van video, muziek en kunst.

 

  • Gedicht(jes) op maat

Een themagedicht voor uw evenement of communicatie schrijven en/of presenteren is geen enkel probleem voor Justin Samgar. Talloze grote bedrijven en merken gingen u voor en waren altijd content met de duidelijke werkwijze en het resultaat. Voor grote aantallen gedichtjes werkt PoetryPusher samen met de dames van Het Schrijfmeisjientje. Deze samenwerking zorgt ervoor dat u ook op een evenement ter plekke korte gedichtjes op maat kunt bieden aan de bezoekers.

 

  • Huisdichter

U wilt een ‘creative touch’ geven aan uw symposium of congres die het geheel aanvult? PoetryPusher kan met een poëtische samenvatting uw evenement afsluiten of juist openen met een inspirerend themagedicht. Vooraf wordt altijd goed besproken wat de boodschap is die uw wilt meegeven aan de bezoekers. Justin Samgar zorgt voor een inhoud en presentatie die uw event compleet maken. Dit kan eventueel met muzikale begeleiding van bijvoorbeeld violiste Myrthe vd Weetering.

 

  • Voice over

Kent u de poëtische Menzis reclames die sinds 2014 op radio en tv zijn te horen? Dit is een goed voorbeeld van hoe PoetryPusher ook als voice over voor een resultaat gaat van hoge kwaliteit. Naast voice over werk voor Menzis, Moët & Chandon, Venours, provincie Flevoland e.a. heeft Justin Samgar ook zijn stem verleend voor diverse radioprogramma’s op 3FM en radio 4. Voor complete videoproducties werkt PoetryPusher graag samen met VersTV.

 

  • Moderator

Door zijn analytisch vermogen en sterke podiumaanwezigheid is het een uitstekende keus om Justin in te zetten als moderator, presentator of interviewer. Dit heeft hij mogen doen voor items op tv, award-uitreikingen, symposia, kunstveilingen voor het goede doel, netwerkavonden, coachingsessies, culturele events en festivals. Door deze brede ervaring is PoetryPusher zeer kundig geworden in het identificeren van zijn publiek en om er contact mee te maken op de juiste manier.

 

  • Productie

PoetryPusher heeft ook diverse events (mede)georganiseerd op het gebied van podiumkunst en cultureel ondernemen. Justin Samgar denkt dus ook graag mee over de programmering, promotie of vormgeving van uw evenement.

2009 De Woordmeester
De Nieuwe Bibliotheek Almere – 1 poetryslam

2011-2013 PoetryLounge
diverse festivals/hotspots – 25 poezie/muziek-jamsessies

2012-2013 Zanzibar
HCC Amsterdam – 12 creatieve net(geen)werkavonden

2013 Grootse Woorden
De Kleine Komedie – 1 theater/poëzieavond

2013-2014 Even Zakelijk
HCC Amsterdam – coachingstraject voor cultureel ondernemers

2015 #houdjemonddichter
ArtDeli Amsterdam – 2 kunst/poëzieavonden

2015-2016 Radiator Spoken Word x Electronica
Amsterdam – maandelijks spoken word event

 

Gebruik maken van één van de diensten van PoetryPusher kan via
info@poetrypusher.com