841 Views |  Like

Moët & Chandon

Voor Moët & Chandon (LVMH) is Justin Samgar vanaf 2012 bij menig evenement de huisdichter of presentator geweest.

Moët & Chandon

Niet alleen voor de events van Moët & Chandon maar ook van Hennessy, Ruinart en Veuve Cliquote. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

– Presentatie Grand Vintage 2004 in hotel The Grand Amsterdam.

De presentatie van de allernieuwste Grand Vintage werd verzorgd door PoetryPusher met een een bijpassend gedicht in samenwerking met zangeres Pink Oculus, een saxofoniste en 2 ballerina’s die deze bijzondere champagne inschonken.

– Opening van de Moët & Chandon bar in De Bijenkorf Amsterdam.

Met een feestelijk champagnegedicht en poëtische wensen op de champagnefluitjes werd ook deze avond weer een knallend succes.

Moët & Chandon

– JFK-gala in het Okura hotel in Amsterdam.

De uitreiking van The Man of the Year award ging in 2012 gepaard met een veiling ten bate van Make-A-Wish. Een aantal van de hoogste bieders werden getrakteerd op een verrassingsact van Moët & Chandon inclusief huisdichter met poëtisch beschreven flessen.

Moët & Chandon

– Privatedinners Moët & Chandon bar in De Bijenkorf.

Voor een aantal speciale gasten was er een bijzondere avond gepland in de Moët & Chandon bar. Justin Samgar opende de avond met een gedicht in samenwerking met zangeres Pink Oculus en een saxofoniste. Ook de champagnefluitjes werden hier weer van poëtische spreukjes op maat voorzien.

Moët & Chandon

– Champoetrytour door heel Nederland.

Tijdens de feestdagen van 2013 mocht Justin Samgar voor LVMH hun beste klanten af gaan om daar flessen en fluitjes te voorzien van gedichtjes en spreuken op maat. Van Limburg tot Alkmaar heeft hij samen met Jones de mooiste slijterijen en wijnhuizen bezocht waar mensen in de rij stonden voor een fles Moët, Ruinart of Veuve Cliquote. Pikant detail.. er werd ook een fles beschreven van Badr Hari voor Estelle.

Moët & Chandon

Moët & Chandon

 

– Hennessy & Cigars event in bar Oldenhoff voor pers en vips.

Een heerlijk ouderwets event in bar Oldenhoff waar 3 hele speciale soorten cognac werden gedronken met een bijpassende sigaar. Natuurlijk had Justin Samgar een bijpassend gedicht.

Moët & Chandon

Justin Samgar boeken als huisdichter of copywriter kan via info@poetrypusher.com