1212 Views |  2

Triptiek

In 2014 start Justin Samgar de Triptiek-serie. Een serie van muzikale samenwerkingen waarbij hij elke keer 3 poëtische tracks in een bepaald thema met 1 producer maakt. Elke Triptiek EP is een drieluik op zich maar de 3 delen samen zijn natuurlijk ook een drieluik.

 

Triptiek 1 is 22 augustus 2014 (22-8=14) gelanceerd en te downloaden op Bandcamp. Dit eerste deel is opgenomen in de Red Bull Studios met elektronische producties van J’lectroniq. Het thema is ‘bewustzijnsverandering’.

1. Snoepje
Een gedicht over het ondergrondse verlangen naar een andere realiteit, een nieuwe wereld of gewoon avontuur dat iemand volledig in beslag kan nemen. (voor)
2. Kiekeboe
Kiekeboe is dat ene moment dat de wereld, waarheid en jijzelf groter worden dan dat ze daarvoor waren. Vanaf Kiekeboe is er geen weg meer terug. (tijdens)
3. Dankbaar
Soms moeten dingen eerst uitgesproken worden voordat ze een plekje krijgen. Dus bij deze.. Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb gekregen. (na)

 

Triptiek 2 is gelanceerd op 25 november 2014 (25-11=14) en ook te downloaden via Bandcamp. Dit tweede deel is gemaakt met triphop producties van Frietboer en vocalen van Kim Erkens en Dret. Het thema hier is ‘verharding’.

1. D.N.A.
De Nieuwe Angst voor wat komen gaat. (aanzet)
2. Noem me maar… feat. Kim Erkens
Een zoon van de witte duivel. De acceptatie van erfzonde. (interpretatie)
3. Push Hardt feat. Dret
De drive om zelf gemaakte verhalen hard te maken. (gevolg)

 

Triptiek 3 wordt gelanceerd in 2015. Dit derde deel, in samenwerking met Arjuna Schiks en zijn deephouse producties, is nog ‘under construction’. Het thema voor dit deel is ‘liefde’.

Een voorbeeld van een eerdere samenwerking tussen deze twee heren kun je hier vinden.

Justin Samgar boeken als artiest kan via info@poetrypusher.com