Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Beluister de stem van Justin Samgar en ontdek hoe zijn voice-over jouw gewenste boodschap kan overbrengen. Zijn stem is inzetbaar voor al je audio werkzaamheden, zoals tv- en radioreclamewerk, online campagnes en audioboeken.

Neem contact op om de mogelijkheden van het invullen van een voice-over te bespreken.

Bel 06-28432459 Contact opnemen

Voice-over gezocht?

Wanneer je op zoek bent naar een stem voor jouw verhaal, dan wil je dat het ook op de juiste manier verteld wordt. Een manier waarop jouw doelgroep geraakt wordt, zodat de boodschap van jouw verhaal wordt begrepen, indruk maakt en inspireert. Met een stem stuur je een verhaal en geef je het dynamiek, waarde en emotie. Voor een geschikte stem die hiertoe in staat is reken je op Justin Samgar. Neem contact op om de invulmogelijkheden van jouw audioproject te bespreken.

Stemacteur Justin Samgar

Toen Justin Samgar op het podium ontdekte dat hij een warme stem heeft waar veel dynamiek in zit, duurde het niet lang voor hij aspiraties kreeg om voice-over- en stemacteur te worden. Na een aantal workshops voor voice-over en nasynchronisatie te hebben gevolgd, kreeg Justin Samgar in 2015 zijn eerste voice-overklus voor een tv- en radiocommercial.

Voice-over stem

De voice-over stem van Justin Samgar is al op diverse manieren ingezet voor het vertellen van een verhaal en het overbrengen van een boodschap. Justin is een veelgevraagd stemacteur en heeft meerdere malen voice-overs geschreven en ingesproken voor commercials van Sympany, Toegift.nl, Wehkamp, Miss Etam, 113, Tweakers, Red Bull en vele anderen.

Het is de ‘Mens wat ben je mooi campagne’ van Menzis die Nederland liet zien dat spoken word en poëzie een zekere plek heeft in de reclame wereld.

Bekijk en beluister meer voorbeelden waarin Justin vorm geeft aan het vertellen van een verhaal en boodschap.

Bekijk nog meer voice-over voorbeelden in het portfolio van Justin Samgar. Nieuwsgierig wat de stem van Justin voor jou kan betekenen? Neem contact op en bespreek de voice-over mogelijkheden van jouw project.

Bel 06-28432459 Contact opnemen

Stemacteur mogelijkheden

Benieuwd waar een stemacteur allemaal voor ingezet wordt? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk een aantal van de werkzaamheden waar Justin Samgar zich naast voice-over nog meer mee bezighoudt:

Meer dan een stem

Het is begrijpelijk dat het zoeken naar de juiste tekst en stem lastig kan zijn. Naast het invullen van de rol als voice-over is het mogelijk om ook de tekst door Justin te laten schrijven. Niet alleen het vertolken als stemacteur, ook het gepassioneerd schrijven is een van de vaardigheden van een stemacteur. Laten we samen nieuwe invalshoeken voor jouw project ontdekken. Neem contact op voor een consult.

Voice-over inhuren

Wil je meer weten over Justin Samgar als stemacteur en voice-over of wil je hem boeken? Neem gerust contact op via 06 28 43 24 59 of info@spokenagency.nl.

Bel 06-28432459 Contact opnemen

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.