Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Beluister de stem van Justin Samgar en ontdek hoe zijn voice-over jouw boodschap op de mooiste manier kan overbrengen. Zijn stem is inzetbaar voor al je audio werkzaamheden, zoals tv- en radioreclamewerk, online campagnes en audioboeken.

Neem contact op om de mogelijkheden van het invullen van een voice-over te bespreken.

Bel 06-28432459 Contact opnemen

Voice-over gezocht?

Je hebt een verhaal, een verhaal dat verteld moet worden. Laat dit vertellen door een stem die indruk maakt. Justin Samgar biedt dankzij zijn storytelling vaardigheden en warme stem een unieke voice-over waarmee je doelgroep geraakt wordt. Hij brengt je boodschap over en zorgt ervoor dat je verhaal begrepen wordt, indruk maakt en inspireert. Met zijn voice-over vaardigheden biedt hij je verhaal dynamiek, waarde en emotie. Laat je verhaal op de mooiste wijze vertellen met de voice-over stem van Justin Samgar. Neem contact op om de invulmogelijkheden van jouw audioproject te bespreken.

Maak kennis met stemacteur Justin Samgar

Justin Samgar is een mannelijke voice-over en stemacteur die inspreekt voor radio- en televisiecommercials, online video’s, audioboeken, bedrijfsfilms en meer. De opnames worden met zorg en aandacht gemaakt in een professionele studio.

Stemacteur Justin Samgar

Toen Justin Samgar op het podium ontdekte dat hij een warme stem heeft waar veel dynamiek in zit, duurde het niet lang voor hij aspiraties kreeg om voice-over- en stemacteur te worden. Na verschillende workshops voor voice-over en nasynchronisatie te hebben gevolgd, kreeg Justin Samgar in 2015 zijn eerste voice-overklus voor een tv- en radiocommercial.

Meer dan een voice-over

Justin Samgar heeft als stemacteur niet maar één specialiteit. Een voice-over wordt vaak geassocieerd met een stem die je hoort tijdens een commercial. Justin doet meer dan dat. Naast het inspreken van commercials, houdt hij zich ook bezig met het schrijven van de teksten voor jouw boodschap. Dankzij zijn ervaring met spoken word weet hij hoe hij jouw verhaal op de mooiste manier kan overbrengen. Daarnaast spreekt hij ook online video’s, voicemails, bedrijfsvideo’s en animatievideos in. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voice-over opdrachtgevers

De voice-over stem van Justin Samgar is al door vele opdrachtgevers gekozen om hun verhaal te vertellen en hun boodschap over te brengen. Zo is Justin te horen als voice-over voor commercials van gerenommeerde bedrijven van Sympany, Toegift.nl, Wehkamp, Miss Etam, 113, Tweakers, Red Bull en vele anderen.

Voice-over portfolio

Het is de ‘Mens wat ben je mooi campagne’ van Menzis die Nederland liet zien dat spoken word en poëzie een zekere plek heeft in de reclame wereld.

Bekijk en beluister meer voorbeelden waarin Justin vorm geeft aan het vertellen van een verhaal en boodschap.

Bekijk nog meer voice-over voorbeelden in het portfolio van Justin Samgar. Nieuwsgierig wat de stem van Justin voor jou kan betekenen? Neem contact op en bespreek de voice-over mogelijkheden van jouw project.

Bel 06-28432459 Contact opnemen

Stemacteur mogelijkheden

Benieuwd waar een stemacteur allemaal voor ingezet wordt? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk een aantal van de werkzaamheden waar Justin Samgar zich naast voice-over nog meer mee bezighoudt:

Meer dan een stem

Het is begrijpelijk dat het zoeken naar de juiste tekst en stem lastig kan zijn. Naast het invullen van de rol als voice-over is het mogelijk om ook de tekst door Justin te laten schrijven. Niet alleen het vertolken als stemacteur, ook het gepassioneerd schrijven is een van de vaardigheden van een stemacteur. Laten we samen nieuwe invalshoeken voor jouw project ontdekken. Neem contact op voor een consult.

Voice-over inhuren

Wil je meer weten over Justin Samgar als stemacteur en voice-over of wil je hem boeken? Neem gerust contact op via 06 28 43 24 59 of info@spokenagency.nl.

Bel 06-28432459 Contact opnemen

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.