Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Voor Justin Samgar a.k.a. SpaceAgePoetry is spoken word en poëzie altijd al onlosmakelijk verbonden geweest met muziek. Zijn grootste voorbeelden zijn dan ook veelal vocalisten en singer/songwriters uit diverse muziekstromingen. Jarenlang heeft hij  

jamsessies georganiseerd voor dichters, rappers en muzikanten in Amsterdam. Deze noemde hij de PoetryLounge en dit was een verzamelplek voor zowel lokale artiesten als vanuit de rest van Nederland en België.

Vanuit deze jamsessies ontstond het 1ste muziekalbum van zijn muzikale alter-ego SpaceAgePoetry. Hier werkten meer dan 30 artiesten, muzikanten en producers aan mee, met als rode draad de teksten en vocalen van Justin Samgar.

Dit eerste werk was een combinatie van hiphop, techno en live muzikanten met verschillende achtergronden. Dit was een goede weergave van hoe divers de PoetryLounge-jamsessies waren. Een jaar later gaf hij een Triptiek EP uit in samenwerking met hiphop-producers Frietboer en J’lectronique. 

Na vele muzikale samenwerkingen in allerlei genres, van het Nederlands Blazers Ensemble tot aan Kubus, focust Justin vanaf 2017 zich grotendeels op downtempo electronica. In samenwerking met verschillende producers, labels en dj’s bracht hij twee EP’s uit en treedt hij sindsdien op in nachtclubs, raves en festivals met deze act waarin spoken word en elektronische dansmuziek wordt gecombineerd.

Wil je meer weten over Justin Samgar als SpaceAgePoetry of wil jij hem boeken? Neem dan gerust contact op via 06 28 43 24 59 of info@spokenagency.nl.

Muzikale samenwerkingen

Klassiek
Cello Octet Amsterdam
Fuse Ensemble
Julie Phillipens 
Karel Bredenhorst
Mascha van Nieuwkerk
Nederlands Blazers Ensemble
Niek KleinJan/Tom Wolfs

Jazz/Pop/Indie
Daniel van der Zee
Florian Wolff
Joost van Kersbergen
Kavafoglu
Kim Erkens
Myrthe van de Weetering
Pink Oculus
Qeaux Qeaux Joans
The Wong Janice
You, Me & The Other Folks

Elektronica
Arjuna Schiks
Dialoque/Genii
DJ Isis
Grün Glass
Kraut/Daniel Zuur
Nadav Dagon
Thommie G
Trippin Jaguar

Hip Hop
Dert & Krulle
Frietboer
Gikkels
Green Gang
Killing Skills
Kubus
Rosa Ana

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.