Omdat hij al sinds 2009 actief is als spoken word artiest heeft Justin Samgar de Verteller een ruime ervaring als artiest, ondernemer en coach. Naast zijn vrije werk als spoken word artiest heeft hij voor honderden commerciële en maatschappelijke organisaties spoken word in opdracht geschreven en opgetreden. Op deze pagina vindt je de concepten waar hij de meeste ervaring mee heeft.

Spoken word openingsact

Een openingsact met spoken word (en eventueel muziek) die volledig aansluit op het (bedrijfs)evenement waar het omgaat. Aan de hand van een briefing en goed overleg bepalen we samen met de klant wat de precieze inhoud en de tone of voice zou moeten zijn van deze tekst. Ook is er nog een feedbackronde op de tekst zodat er een tekst en performance klaarstaat die volledig aansluit op de wensen van de klant.

Intermezzo

Een korte act met eigen werk van Justin Samgar de Verteller die goed aansluit op de thematiek van het (bedrijfs)evenement. Spoken word en met name eigen werk komt altijd zeer authentiek over en kan daarom een mooie aanvulling zijn op het programma van een evenement, symposium of summit.

Live Wrap Up

Een live wrap up is een inhoudelijke samenvatting van het programma van een (bedrijfs)evenement. Deze schrijft Justin ter plekke op het evenement en aan het einde ten gehore gebracht als een spoken word. Er is altijd een mogelijkheid om van tevoren af te stemmen wat belangrijke keywords zijn, de tone of voice en te verwachten publiek en programma.

Workshop spoken word

In een groep van maximaal 10 mensen kan Justin Samgar de Verteller binnen 1,5 uur uitleggen én laten voelen wat spoken word inhoudt. De cursisten krijgen een korte introductie, tips bij het creatief schrijven en natuurlijk het performen van de zelfgeschreven tekst. In overleg zijn er ook langere trajecten mogelijk voor groepen cursisten.

Contact opnemen