SpaceAgePoetry EP Release

22 september 2017 lanceerde Justin Samgar zijn eerste officiële EP met SpaceAgePoetry, genaamd Sputnik. Een mix van downtempo elektronische muziek en spoken word. Deze Sputnik EP is te beluisteren op Spotify, iTunes, Beatport, SoundCloud etc.

Deze 1ste EP bestaat uit samenwerkingen met Dialoque, Genii, Hessel Stuut en Myrthe van de Weetering. De Sputnik EP is vernoemd naar de eerste satelliet in de ruimte die vele voorging. De vier tracks zijn een korte introductie tot de shows van SpaceAgePoetry die vol staan van vocale effecten, poëzie mantra’s en dansbare elektronische muziek.

SPACEAGEPOETRY BOEKEN

SpaceAgePoetry is een semi-live-act met elektronische muziek en spoken word bestaande uit een dj (Keshme) en live vocals met effecten van Justin Samgar. Een klein voorbeeldje van hoe zo’n show klinkt of eruit ziet kun je hieronder zien en horen. SpaceAgePoetry heeft al gespeeld op Mandala Festival, Down The Rabbit Hole, Mysteryland en Aangeschoten Wild maar ook in Het Concertgebouw, Canvas, OT301, Doka, Jack Amsterdam en vele anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *