SpaceAgePoetry Release

De Nederlandse singer/songwriter Sandy Dane vormt samen met Gabriel Peters en bevriende muzikanten het You, Me & The Other Folks. Een indie-folkband waarmee Justin Samgar als SpaceAgePoetry één van zijn 1ste Engelstalige tracks uitbrengt ‘The Sky’. Te beluisteren op Spotify, iTunes, Beatport etc. 

SpaceAgePoetry is het alter ego van Justin Samgar waarmee hij spoken word op (elektronische muziek) voordraagt. Zijn videoclips kun je bekijken op YouTube en de muziek van SpaceAgePoetry is te beluisteren op Spotify, iTunes, Beatport etc.

SPACEAGEPOETRY BOEKEN

SpaceAgePoetry is een semi-live-act met elektronische muziek en spoken word bestaande uit een dj (Keshme) en live vocals met effecten van Justin Samgar. Een klein voorbeeldje van hoe zo’n show klinkt of eruit ziet kun je hieronder zien en horen. SpaceAgePoetry heeft al gespeeld op Mandala Festival, Down The Rabbit Hole, Mysteryland en Aangeschoten Wild maar ook in Het Concertgebouw, Canvas, OT301, Doka, Jack Amsterdam en vele anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *